8/7 2012

Tram

3

Een leuk gegeven aan die Lubitel is dat je die manueel moet doorspoelen om een volgende shot te maken. Dat is ook een beetje lastig want op het rode doorkijkvenstertje zie je haast niet waar je exact moet stoppen, maar daar wen je wel aan. Wat het dan weer wel leuk maakt is dat je de hetzelfde stukje film meerdere malen kan belichten.

Dat heb ik in bovenstaande filmpje gedaan, of toch proberen te doen. Het is maar gedeeltelijk gelukt maar toch ben ik redelijk tevreden met het resultaat. Een eerste beeldje is genomen van de man die op de stoel zit, het tweede beeld is een shot vanachter op de tram helemaal tot vooraan. Helaas komt dat beeld niet echt goed door omdat ik beide beelden minstens twee stops moest onderbelichten en ik heb ze hier maar één stop onderbelicht. Maar zo leren we bij, geduldig en traag maar met veel plezier.

3 Responses to “Tram”

Leave a Reply