14/6 2012

Airbourne

4

Gisteren met de mannen van Cammotion in de helikopter gekropen om voor één van hun klanten bij nacht luchtbeelden te maken. Ik had nog nooit in een helikopter gezeten, laat staan op 600 meter hoogte de deur open gedaan om foto’s te pakken in ‘t donker. Ik moet zeggen, zéér coole ervaring, ik zou zo terug willen vertrekken!
‘t Resultaat, daar zal u nog even op moeten wachten, maar hier alvast wat sfeerbeeldjes van op de terugweg.

4 Responses to “Airbourne”

 • Zééééér cool !

 • Jan said

  Nice!
  Zelf al een paar keer gedaan op festivals, met deur eraf vertrekken en dan boven de stad komen en shooten, zeer leuk :)

 • Koen Van der Auwera
  Twitter: atog
  said

  Zotjes. Toch wel een klein beetje jaloers. Beetje maar omdat bij mij die deur toch toe zou moeten blijven. :)

 • Later als ik groot ben, wil ik fotograaf worden

Leave a Reply