23/1 2012

Te Koop: Nikon D700

9

‘t Is zo ver. Ik moet één van mijn digitale kindjes van de hand doen. De Nikon D4 is besteld en dat wil zeggen dat ik eigenlijk één toestel te veel in huis heb. Er is dus één van de twee D700′s in aanbieding.
De eerste D700 heeft me 3 jaar trouw gediend in al mijn opdrachten en vrij werk. De tweede D700 is nagelnieuw, één keer uit de verpakking gehaald om de firmware te upgraden, verder is die nooit gebruikt, om de simpele reden dat de eerste D700 het nooit heeft laten afweten. Dat zegt dus al genoeg. Als u wat meer wil te weten komen over dit toestel: hier een uitgebreide review.

Dat ik zéér tevreden van dit toestel, dat wist u al. Ik heb de D4 enkel besteld omdat ik soms meer megapixels nodig heb. En als u mij een beetje kent, dan weet u ook dat ik zoals een goede huisvader zorg draag voor mijn materiaal en dat is dan nog extreem zacht uitgedrukt. Vraag gerust rond bij collega’s die soms met mij samenwerken.

De gebruikte D700 is ook steeds bij Nikon NPS in service gegaan voor sensor cleaning, vervangen van rubbers etc, … dus die is steeds door de beste onderhouden.

Ik weet nog niet welke ik ga wegdoen ofwel diegene die ik dag dagelijks gebruik, ofwel de spliksplinter nieuwe. Hangt een beetje af van waar er vraag naar is.

Anyway, ze gaan buiten voor respectievelijk 1200€ voor de gebruikte body en 1800€ voor de spliksplinternieuwe.
Als u geïnteresseerd bent of nog vragen hebt, stuur mij dan een mailtje: info@nikocaignie.be

Oja… spread the word!

in gear Tags:

9 Responses to “Te Koop: Nikon D700”

 • tmclssns
  Twitter: tmclssns
  said

  Had je die nu een paar maanden geleden verkocht… toen stond ik nog voor de keuze om verder te gaan met Canon of over te stappen op Nikon. De prijs voor de D700 heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik bij Canon bleef.. al had ik veel liever de overstap gemaakt.

 • Nico, zelf zou ik je spiksplinternieuwe wel willen, maar vind je aanbod wat te bond geprijsd, ik twijfel… misschien toch nog wat afwachten naar de specs & prices van de opvolger.
  Mss bedenk ik me nog wel één dezer.

 • Inge said

  Ik ben geïnteresseerd in de gebruikte! Is deze camera nog steeds te koop? En is het mogelijk om deze eens te testen?

  Groetjes,

  Inge

 • Inge said

  En eigenlijk ook in de zo goed als nieuwe :)

 • Jonas said

  oei, misschien iets te voortvarend geweest, Nico…?
  36Mp is geene kak, zeker niet aan de helft van de prijs van de D4. Misschien snel annuleren die handel :)
  http://www.nikon.be/nl_BE/product/digital-cameras/slr/professional/d800
  mvg,
  JR

 • Niko
  Twitter: dipfico
  said

  @Jonas, ik denk het niet. Dat is meer ne studio camera.
  Blij dat ik voor de D4 heb gekozen.

 • DIK VAN BAREN said

  bEN ZEKER GEINTERESSEERD IN DE GEBRUIKTE. MOET EVEN GAAN NADENKEN. KAN IK JE BELLEN?

 • DIK VAN BAREN said

  Ben geinteresseerd in de gebruikte. Hoeveel opnamen heeft deze ongeveer gemaakt? Kan ik je bellen?

  dik 0031- 06 11180696

 • ivan Bonnewijn said

  Beste,
  Is de niet gebrukte D700 nog in uw bezit?
  Graag de prijs?
  Groeten.

  Ivan.

Leave a Reply