19/11 2011

Ellende

11

En dan zit je daar in het ziekenhuis, machteloos naar dat bedje te kijken waar onze liefste dochter zo plat en suf een beetje ligt te staren naar ons. RSV-virus met een bronchiolitis er bovenop. Ik kan het allemaal niet exact uitleggen wat het is maar ik weet wel dat het er voor gezorgd heeft dat ons kruimeltje helemaal uit het veld is geslagen.

Wat een contrast met de Ellis die 5 dagen geleden nog het kot op stelten kon zetten met het grootste plezier. Overal draadjes die aan onze dochter gekoppeld zijn… Eentje voor de voeding, eentje om de hartslag en zuurstofgraad in het bloed meten, eentje om zuurstof toe te dienen… En als je dan aan de kinderarts vraagt of het ernstig is dan antwoordt die: “anders zou ze hier niet liggen hé”.

Enfin, de koorts is voor het eerst in vijf dagen gezakt, dat lijkt me al een eerste goed teken! En om eerlijk te zijn ben ik wel blij dat ze in het ziekenhuis ligt, alle nodige zorgen worden nauwkeurig toegediend en moest er iets mislopen, dichter bij de bron kan je niet zitten! Dus liever een paar dagen daar om dan weer een gezond kruimeltje mee naar huis te nemen.

in Ellis Tags: ,

11 Responses to “Ellende”

 • strerkte man ! hopelijk kom alles snel goed !

 • Sterkte kerel!

 • ilse said

  Snel beterschap !

 • sterkte man!

 • qrtdaprince said

  komt wel goed. onze art heeft da ook gehad. en een jaar later adeno. is idd beangstigend maar tis zoals je zegt: in het ziekenhuis wordt dat goed opgevolgd.

 • pfff. ik moet er niet aan denken. ik zou nogal wenen seg…

 • gewoon al het feit dat ze in het ziekenhuis ligt lijkt me zo’n onaangename gedachte. maar volgens mij gaat die ellis daar vlotjes doorkomen en valt het achteraf allemaal wel mee.
  maar als ge uw kind daar zo ziet liggen… br.
  doe liene ook veel sterkte…

 • Moh, het sukkeltje toch! Verwen haar maar eens goed, en uzelf ook, om van de schrik te bekomen :(

 • Irene Ahles said

  Heel veel sterkte en veel beterschap voor die kleine meid. Zorgen jullie maar dat je veel bij haar bent, doet haar vast goed.

 • Rammertje said

  :o(

 • StijnDW
  Twitter: StijnDeWinter
  said

  Sterkte…

Leave a Reply