1/11 2011

Even tussenuit

3

Dat we er nog snel even tussenuit wilde, voor de geboorte van nummer 2 in december, dus wij snel een B&B geboekt ergens tussen “vis & noch vlees“…

Inpakken dat duurt niet lang bij mij: wat t-shirts, sokken, onderbroeken, nog wat rommel en klaar is kees. Waar ik véél meer tijd aan besteed is hoe is het hoe en wat van diginess ik allemaal meesleur. De tijd van vele lenzen en laptop is al lang achter de rug. Voor een korte trip neem ik één lens en één camera mee, de iPad om alles op te bewerken en te posten. That’s it. Ik heb er alleen lang over gedaan of ik mijn X100 zou meepakken, want dat is ondertussen echt mijn “compagnion de route” geworden. Maar aangezien ik de Sony a77 een tijdje mag uittesten, heb ik besloten enkel die mee te nemen. Alle beeldjes in deze post zijn dus met de Sony a77 genomen en bewerkt met Snapseed for iPad. De review van de Sony a77 komt later nog …

Wij zijn zo ‘n een beetje een “hit ‘n run” toeristen, wij kijken op de kaart wat ons interessant lijkt en rijden daar héén, als het niet zo interessant is of er te véél volk is dan keren we gelijk onze kar en rijden gewoon naar het dorpje ernaast en na een uurtje vertoeven verhuizen we gewoon weer naar het volgende. Nu de meeste dorpjes in Frankrijk en dus ook in Normandië zijn redelijk toeristisch, dus wij hebben veel van “Hit & Run” gedaan… enfin, wat snapshots:

3 Responses to “Even tussenuit”

Leave a Reply