26/9 2011

Nr 2

2

Naar de gyneacoloog gaan, dat is tegenwoordig een beetje quality time voor onze toekomstige tweede spruit. Je bent zo gefocust op dat eerste halve metertje die net haar eerste stapjes begint te zetten dat je soms vergeet dat er een tweede zit aan te komen, héél even maar hoor.

Maar bij de gyneacoloog is er focus op elkaar, focus op die buik, luisteren naar de hartslag, kijken naar de lippen, ogen, neus, een geeuwtje mogen aanschouwen … en te horen krijgen dat alles tip top is! Héérlijk…

in Lifelog , Liv Tags: ,

2 Responses to “Nr 2”

  • hij of zij heeft precies een koffiekoekje vast… :-)

  • Hihi op die bovenste foto is het net alsof baby aan’t geeuwen is met oogjes dicht, en met een handje in het linkeroogje aan’t wrijven is. :-D (of is dat ook zo? :-D hehe)

Leave a Reply