24/8 2011

Misfits

1

Mag ik u eens een tip geven? Nee wacht, laat ik eerst vragen of u een iPad hebt. Indien het antwoord daarop neen is mag u verder doen met andere dingen. Indien wel, loop dan even naar de App-store en download the BBC iPlayer, “for free you know!” En dan neemt u een abonnementje van 6 euro per maand en krijg je toegang tot de gehele geniale collectieve database van de BBC. Alle top reeksen, documentaires, sitcoms en wat je maar wil, liggen dan voor het rapen: Top Gear, The Young Ones, Absolutely Fanulous, Michael Palin, eindeloos om het op te noemen. Streaming of download op de iPad, voor elk wat wils. En als ik dan nog een tipje mag geven, bekijk de reeks Misfits eens… fuckin’ brilliant!

Hier de trailer:

Vooral die Nathan is gieren, puberaal maar gieren!

in Opinion , Stuff

One Response to “Misfits”

  • Mike said

    De ironie! Als je die koopt via de iTunes UK store, is alles gratis. Maar je kan dus niks bekijken als je je iPad meeneemt buiten de UK, dit ondanks de royale jaarlijkse bijdrage (kijk- en luistergeld).
    En voor een luttele 6 euro kunnen jullie dat nu wel!
    Arghl!!!

Leave a Reply