7/7 2011

iDad

4

Het heeft me twee jaar gekost om mijn vader “diets” te maken dat ie naar Mac moest overschakelen. Vandaag stond hij zo fier als ne gieter voor de deur, recht van de Mac-Store, met zijn nieuwe Mac Book Pro! Direct een eerste initiatie gegeven want toegegeven switchen is niet altijd evident, zeker niet als je heel je leven een intensieve Windows gebruiker was.
Direct ook Skype, Alfred App, DropBox en een paar andere zaken geïnstalleerd… ‘t Zal een paar daagjes doorbijten zijn maar ik weet zeker dat hij er zo met weg is.
Ondertussen ben ik al aan fase twee van het programma begonnen, alles omzetten naar “The Cloud“, mijn vader moest er nog niet te veel van weten, maar de eerste zaadjes zijn gestrooid. Ik oogst die later wel eens.
Maar ik ben trots, ‘t is den eerste keer dat hij zo flink geluisterd heeft!

in Lifelog Tags: , ,

4 Responses to “iDad”

 • Bruno
  Twitter: Tienvijftien
  said

  Heb hetzelfde gedaan met mijn moeder een paar maanden geleden, blijvend geluk, zeg ik je.

 • Tom said

  Wel opletten met cloud computing
  Gevoelige info vermijden
  In juridisch vacuüm moest het ooit misgaan

 • Timo said

  Wil je in t vervolg eens wat meer inzoomen op mijn petekind aub… Zo wat floe op den achtergrond…not done! Princessen behoren nu eenmaal op de voorgrond!
  Voor de rest kan ik alleen maar zeggen … Jij weet nu hoe je er binnen 30 j uit zal zien :-)

 • Frederik said

  Ik ben nog steeds op die kruistocht om ze thuis te overtuigen. Vader is al overtuigd maar moeder heeft nog wat werk nodig :-)

Leave a Reply