28/5 2011

Time Lapse

5

Ja een mens zit dan ziek thuis en verveelt zich. Op zoek naar een beetje vertier dan maar eens geprobeerd om een Time Lapse video te maken. Na een beetje opsnorwerk alles goed geconfigureerd gekregen. En dan met de chronometer in de hand, om de 20 seconden op het knopke duwen… (NOT). Hieronder mijn tweede resultaat, op zich niet veel zaaks maar ik vind de wolken wel leuk, wolken zijn altijd leuk!

Bovenstaande was een test van 6 uur opnames met 1496 fotos… Ondertussen weer wat bijgeleerd, op zich precies nog wel plezant, ga ik nog eens doen!

5 Responses to “Time Lapse”

 • kenson said

  Tof! Ik zou ‘m nog veel sneller zetten. Opspeeden tot filmke van 30sec of zo.

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @kenson: idd ga ik eens proberen, duurt wat lang nu hé

 • ysabje said

  ‘t einde is het mooist. maar hebben ze nu nog altijd die kerstversieringslichtjes die volgens mij keiveel verspillen!

 • Lies said

  cool
  en inderdaad het einde is het mooist.
  af en toe ziek zijn geeft dus wel mooie resultaten. :D

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @Ysabeje dat zijn LED lampen

Leave a Reply