21/11 2010

thuis gezocht

3

Van de 7 beelden die op mijn tentoonstelling hingen zijn er 5 de deur uit en 2 staan er hier bij mij thuis. Van die twee wil ik er ééntje zelf houden. Het andere werk kan ik niet ophangen wegens ten eerste te veel van het goeie, ten tweede te weinig plaats.

Nu vind ik het zonde dat zo ‘n print van 75 op 50 cm ergens in een hoekje staat te bestoffen. Daarom heb ik besloten om deze gewoon weg te geven aan de diegene die er de beste plaats voor kan vinden.

Julia
[ view big ]

Het betreft dus bovenstaande print van 75 op 50 cm op aluminium en reeds voorzien van haken om op te hangen.

Als jij mij een goede reden kan geven waarom jij deze foto wil hebben en ik vind die reden de moeite, dan mag je hem komen halen!
Mailen, commenten, postduiven, ….

3 Responses to “thuis gezocht”

 • Bram said

  Ik wil die wel! Gewoon omdat ik al altijd fan ben van de manier waarop je mensen in hun habitat fotografeert.

 • Si said

  Zou een heerlijk portret zijn in onze ateliers van architectuur (Henry van de Velde Antwerpen)
  Mevrouw in kwestie zou ons er af en toe van kunnen overtuigen om even de rust tot ons te laten komen in het atelier…

  Zeker welkom bij ons!

 • Ik stelde mijn 40 julia’s tentoon in Brug6 samen met jouw foto’s, nu hangen ze terug bij mij thuis. Het zou leuk zijn om een 41ste Julia op foto als gezelschap toe te voegen, en de olieverf en jouw prachtige foto elkaar te laten aanvullen.
  Anders veel succes met de fotografie!
  x
  geert

Leave a Reply