26/8 2010

Paolo Nutini

2

Ik weet dat ik deze kerel al eens heb aangeprezen hier op de blog maar na zijn puike prestatie gisteren in ‘t Rivierenhof verdient hij er nog eentje.

‘t Was lang geleden dat ik nog eens echt verrast en overdonderd werd door een optreden. Maar het optreden van Paolo Nutinu gisteren was met stip één van de betere die ik al gezien heb. Een ongeloofelijke stem gesteund door en achttal artiesten die elk hun instrument meer dan meester zijn en echt als een groep speelden.
Blues, rock, ska, crooner, pop, … een leger van muziekstijlen passeerden de revue en voor het eerst in mijn leven was ik niet verveeld halverwege een optreden. De meeste artiesten blijven binnen hun stijl en tegen het einde van een optreden begint dat danig te vervelen. Bij PN dus niet. Ik heb genoten van begin tot einde… I’m a big fan!

Hier wat nummers van hem:
in Music Tags: ,

2 Responses to “Paolo Nutini”

  • akkoord! Geweldig optreden. Ik was er de dag voordien dus twee puike prestaties dan…

  • Nadia said

    Ik was graag naar zijn optreden geweest, maar vond vooraf niemand om mee te gaan. Vriendin had achteraf spijt dat ze zich niet had laten meeslepen door mij, omdat ze Paolo Nutini (nog) niet kende. Volgende keer ben ik er ook bij!

Leave a Reply