23/6 2010

Divinity Roxx: Jammin’

0

Zelden heb ik zo een spontaan en geïmproviseerd concertje gezien als gisteren in de Chatleroi op het Antwerpse zuid. Via Lotte en Rayes was ik te weten gekomen dat, Divinity Roxx, de basiste van van Béyonce daar naartoe kwam om te kijken of ze met een aantal andere artiesten een leuke impro gig konden doen. Samen met Brahim, DJ Grazz, Nathalia, Sylver, … en telkens wat muzikale vrijwilligers uit het publiek vloog het dak er bijna letterlijk af. Een mix tussen soul, jazz, hip hop, rock , … ‘t Kon echt gewoon niet op. ‘t Was ook fijn om een aantal Vlaamse artiesten eens uit hun rol te zien en gewoon te zien freestylen … ik was onder de indruk! Anyway, een zéér fijne avond gehad!

Divinity Roxx
[ view big ]

Divinity Roxx
[ view big ]

Divinity Roxx
[ view big ]

Enfin, om hier geen fotodump neer te zetten heb ik de resterende foto’s maar even in een filmpje gestoken:

All photos are © www.nikocaignie.be

Leave a Reply