14/6 2010

iHappy

5


[ view big ]

Zaterdag kon ik mijn geduld niet bedwingen en ben ik naar Lille (fr) gereden om mij een iPad op de kop te tikken, op slechts een uurtje krren van Antwerpen.
Goed voorbereid met een plannetje en de adressen van alle Apple Stores ben ik dan op pad gegaan. In een aantal winkels zoals de fnac en kleinere Apple Stores was alles uitverkocht. Maar één winkel bleek regelmatig bevoorraad te worden, ik heb er twee meegenomen eentje voor mezelf en eentje voor Bert Stephani die zéér snel op twitter reageerde om er ééntje extra mee te nemen. Dus als u net zoals ik niet kan wachten adresseer uw GPS dan naar volgend adres. Misschien best even op voorhand bellen als u een 3G wil want die vliegen de deur uit.

O2I STORE
16, RUE ANATOLE FRANCE 59000 – LILLE
Tél. +33320318546

De volledige lijst met winkels kan u hier vinden

Ik heb geopteerd voor de 64 GB wireless omdat ik hoofdzakelijk thuis en op van wifi vooziene plaatsen gebruik van dat ding ga maken. Eerst was ik wat weigerachtig over de aankoop van een iPad maar sinds een toffe pé ‘m een weekje heeft uitgeleend aan mij ben ik zwaar overtuigd. Het stelt me in staat om niet continue achter mijn PC te zitten om mails etc op te volgen maar casual en sporadisch vanuit de zetel alles in ‘t oog te houden, online mens als ik ben. Een andere en de hoofdreden is dat ik deze ga gebruiken om mijn portfolio op te zetten. Foto’s worden excellent gedisplayed… Niet dat ik mij moet verantwoorden over wat ik met mijn geld doe, maar ik geeft het gewoon even mee.

in Lifelog Tags:

5 Responses to “iHappy”

 • ine said

  benieuwd: heb je zomaar eentje kunnen kopen? (geen noodzaak franse kreditkaart?)
  heb je factuurtje (kunnen) laten maken?
  (en moet ge dan de btw ergens terugrecupereren?)

  zijn ze dan nergens online te kopen? (hassle with taxes, me don’t like)
  iemand enig idee wanneer ze in belgie uitkomen eigenlijk #zittochinthailand…

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @ine

  die heb ik probleemloos kunnen meenemen. Ze wisten zelfs dat ik uit BE kwam.

  In mijn jeugdig enthousiasme ben ik wel een factuurtje vergeten te vragen, maar ik heb hen gemaied en dat ging in orde komen.

 • manuel said

  vandaag gebeld , zaten er ook door kon wel reserveren via mail , maar kon geen datum geven :-(

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @manuel: dan heb ik een chanceke gehad!

 • Blij voor je. Eindelijk hé? Dat chanceke mocht wel, na die grote beproeving van je geduld ;o)

Leave a Reply