6/4 2010

New Website

14

Ik heb er lang over nagedacht over wat ik eigenlijk met mijn foto-website (www.nikocaignie.be) wou doen. Visueel dan toch. Veel informatie geven, links en sharable maken, … Maar niets spreekt beter dan full screen beelden. Dus ben ik daar met aan de slag met gegaan. Na wat opzoekwerk gekomen bij een bepaalde lay out die ik wou implementeren. ‘t Was een beetje boven mijn html kunnen, dus ben ik (letterlijk) bij de buren gaan aankloppen, de mannen van Motion Mill zitten op 50 meter van mijn deur. Daar een beetje mijn wensen en budget gaan uitleggen. ‘t Resultaat is wat ik voor ogen had. Alle mogelijkheden van een wordpress, maar met een homepage waar de beelden spreken. Je kan eenvoudig door de navigatie knoppen links en rechts door de homepage beelden lopen. Niet alle beelden worden volledig weergegeven afhankelijk van je scherm resolutie, maar de impressie is nog steeds beter dan een klein thumbnailtje. Eenvoudig up te daten en te onderhouden en ‘t ziet er mooi uit, that makes me happy.

in featured , Foto Tags: ,

14 Responses to “New Website”

 • Ex-Roomie said

  Amai ! Ge zou eens moeten zien wa da hier op mijn breedbeeld geeft … :)
  MEGA COOL !

 • Mirthe said

  Mooi!

 • janso said

  Geweldig, Niko.

 • Zeer proper!

  Just jammer dat dat op mijn 13″ Vaioke wel heel klein uitvalt en dat dus het meeste van die foto’s onzichtbaar is. En wat met mobile visitors?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  ah, ik zal nog een mobile theme installeren…
  Maar inderdaad niet op alle schermen zal het mooi uitkomen.
  Ergens heb ik een keuze moeten maken.

  Maar als ge wilt kom ik elke nieuwe foto wel persoonlijk tonen :-)

 • Stijn said

  tof! Het maakt inderdaad de meeste beelden een pak sterker. Check zeker eens de mobile versie van deze fotoblog: http://www.mikematas.com, ‘t is een beetje gelijkaardig qua opzet.

 • Proper gedaan!

 • Dirk said

  Op F11 drukken, achterover hangen en van de foto’s genieten. Knap!

 • Adrenalina
  Twitter: the_misses
  said

  wat een rijke portfolio

 • Wim said

  Zalig gewoon!

 • Het is een mooie website geworden. Prima overzichtelijk!

 • Koen said

  Schitterende site! Ben zelf ook een beetje aan het knutselen met een flash-site gebaseerd op een ander theme. Wat ik mij afvroeg: kwam het blog-gedeelte mee met het theme of hebben ze 2 wordpress installaties achter elkaar gebruikt?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  ‘t is één wordpress in één theme.

 • Hey guy….I was reading you forum and searching for something really fascinating in different aspects for my application attempt, and I was extraordinarily pleased of a tall reckon of questions with answers here. I used up a lot of often reading this forum, and wrote an supreme admission disquisition http://writingagoodessay.top. Thank you guys

Leave a Reply