17/3 2010

who the the fuck

4

Gisteren samen met The Misses naar Alice in Wonderland in Metropolis. Ja, ik heb een hekel aan die grote zalen waar alle mogelijke geuren van doritos, chips, snoep, zweet, stinkvoeten, … 2 uur lang door je neusgaten worden gesleurd. Daarenboven komt er nog bij dat je omringd wordt door praatzieke “Ollanders” die het nodig vinden om bij alles wat er gebeurt hun “ò zo interessante” mening te geven.

Maar ik had het The Misses beloofd, want zij wou deze film héél graag zien en ik zie Sjonnie Depp wel graag spelen dus heb ik voor één keer mijn ergernissen opzij gezet. De 3D daar vond ik echt niks aan, het was even cool om te zien die derde dimensie in het beeld, maar ik had véél moeite om de ondertitels te lezen en miste vaak scherpte in het beeld. Misschien ligt het aan het feit dat ik een bril zou moeten dragen, ‘t zou kunnen. In elk geval had ik er net zo goed van genoeten in 2D, want de film, ‘t verhaal, de vertolking en de uitwerking zijn geniaal.

4 Responses to “who the the fuck”

 • Frederik
  Twitter: Fredjefoto
  said

  hehe ik had eerst het veband met de titel niet door. Goed gevonden :-). 3D was inderdaad niks aan. Ook ik had moeite met de ondertitels en voor mij was het beeld minder scherp. Nu ja ik zou ook een bril moeten dragen. Binnenkort ga ik hem misschien nog eens gaan zien in 2D.

 • Clopin
  Twitter: Clopin
  said

  Meh, to hell with 3D. Zeker als het gewoon in post-productie is gedaan, zoals hier.

 • Ik snap vooral niet dat ze nog steeds geen ergonomischere 3d-brilletjes hebben.

  We hebben tot hiertoe enkel Ice Age 3 in 3D gezien en voor mij hoeft het niet meer (zoals Clopin stelt zeker niet bij enkel 3D tijdens post-productie), zeker al niet als je de extra kosten bekijkt.

 • Aha, bedankt voor je mening.
  Ik ben ook erg benieuwd naar deze film, en ga hem ook zeker snel zien….maar zoals verwacht niet in 3D!

Leave a Reply