13/3 2010

na de pauze

1

Weekje geleden dat ik nog was gaan lopen en blijkbaar was dat geen slecht idee, ‘t ging ook niet anders want deze week heb ik het véél te druk gehad. Maar ‘t liep als een trein vandaag! Blijkbaar had Jelle gelijk, een beetje pauze inlassen kan nooit kwaad. Geen last van de spieren en gewrichten en ‘t voelde zalig. Dat kan je helaas niet van Runkeeper zeggen, die had een beetje winterblues vandaag ofzo… de gps sloeg af en toe af, telefoon tijdens het lopen, ik die het programma per ongeluk afsloot, … De registratie was dus niet optimaal maar dat doet er niet toe, ik heb een stevige toer gelopen en dat is het belangrijkste.

One Response to “na de pauze”

  • jnloco
    Twitter: Jnloco
    said

    Dat is niet origineel hoor. Staat in alle publicaties over trainen.
    Volgend jaar de 10miles van Antwerp!

Leave a Reply