6/3 2010

bijna lente

1

Hoe zalig was het weer vandaag niet!? Op de fiets gesprongen en door ‘t stad gecruised. Na een tijdje de fiets ergens vast gebonden aan een paal en gewoon te voet verder gegaan, slenterend en onze neus volgend, vooral genietend van de zon en blauwe lucht.

Antwerp
[ view big ]

Verder heb ik me voorgenomen om eens wat meer met mijn breedhoek te fotograferen. Ik hou nu eenmaal van beelden die bijna een gezichtsveld weergeven. Zo hebben stadszichten of landschappen tenminste impact, vind ik persoonlijk. Tot nu toe heb ik ‘m vaak bij gehad maar weinig bovengehaald omdat de lucht steeds zo grijs en vuil was. Maar vandaag zat alles perfect, blauwe lucht, een paar wolkjes dus ik tevreden.

Antwerp
[ view big ]

Ik hoop dat er zo nog veel dagen volgen!!

One Response to “bijna lente”

  • Wim said

    Twee topfoto’s. Hopelijk is de lente er nu echt aan begonnen.

Leave a Reply