16/2 2010

Een piste te ver

2

A piste to far
[ view big ]

Deze man kwam ik tegen in het park achter mijnen hoek. Ik had ‘m in de verte al een paar keer op en néér zien zoeven. Dus ik wat dichterbij om eens te kijken waar die eigenlijk allemaal met bezig was. Met langlaufen, gewoon héén en wéér in ‘t park. En hij had het er warm van. Geloof me dat park is niet groot dus ‘t was elke keer maar 2 meter sneeuwlopen om dan weer terug te keren naar het heuveltje (en dat is al veel gezegd). Maar hé, wie ben ik om iemand zijn plezier te beoordelen, als die man zich amuseerde dan is het allemaal opperbest voor mij!

Langlaufer

2 Responses to “Een piste te ver”

  • Och, hoe schattig!

  • Bart Claeys
    Twitter: pitslamp
    said

    Hier in de States zie je nog veel gekkere dingen (gisteren nog een man zien staan dansen op zijn eentje aan de bushalte) maar dat is best wel plezant. Het geeft blijk dat die mens doet waar hij zin in heeft en zich niets aantrekt wat de rest daar van denkt. Geeft een gevoel van vrijheid.

Leave a Reply