12/2 2010

Love

2

Love
[ view big ]

Een relatie is iets fragiel en evenwichtig tegelijkertijd en je hebt dat allemaal zelf in de hand. Ik kan er nog uren over doorpraten maar daar komt het op neer.

De vierde foto, onder het thema “Love”, voor het Salon8 project waarin we samen met 8 fotografen elke 2 weken een thematische foto online plaatsten.

Let’s try something different. Voor deze foto heb ik eens iets gedaan wat ik normaal absoluut niet zou doen, twee foto’s over elkaar leggen in photoshop maar ‘t was dat of mijn vriendin verkleinen dus toch maar voor Photoshop gekozen. Ik ben daar ook niet goed in en ik doe het eigenlijk niet graag. Beter alles in het shot zo zetten dat het mooi uit de camera komt maar kom, ik doe mee aan Salon8 om net eens iets anders te proberen. Ik had dit als doel gesteld voor dit thema en dan blijf ik daar ook bij. Ook al is het resultaat in dit geval niet helemaal naar mijn zin.

Salon8 Website
Salon8 flickr

in Foto Tags:

2 Responses to “Love”

Leave a Reply