11/2 2010

Ander uitzicht

4

Pietel
[ view big ]

Vanaf volgende week verlaat mijn teergeliefde collega mij, ik was er nog maar net aan gewend en hij is al weer de piste in, spijtig! Maar het schept mogelijkheden voor een nieuw uitzicht.

U komt in aanmerking om over mij te zitten als:

  • u geen dual screen gebruiker bent
  • u uw pet fatsoenlijk op uw hoofd kan zetten
  • grappig, sympathiek of intelligent bent (liefst alle drie)
  • geen man bent en er leuk uitziet

‘t Liefst van al had ik toch het bestaande uitzicht behouden, inclusief ongewenste opmerkingen, uitroepen, gegrom, continue irrelevante opmerkingen, woordjes van de week zoals API, businessplan, netmining, … Eenmaal ge iets gewoon raakt wilde het niet kwijt hé, das gelijk een huisdier.

En wie gaat er mij nu irriteren met de uitspraak: Ik heb ‘t idee gehad hé, de rest moete gij doen!

in Lifelog

4 Responses to “Ander uitzicht”

Leave a Reply