29/1 2010

Your Day: Nikon Contest

3

In november vorig jaar lanceerde Nikon USA een wedstrijd waarbij ze op zoek waren naar een filmpje van maximaal 140 seconden. Het thema was ‘Een dag door je objectief’ en je hoefde niet per se met een Nikon camera te filmen. Vandaag is de winnaar bekend gemaakt!

Héél leuk gedaan en knap gefilmed. Ik ben geen voorstander van video in je DSLR en ik denk dat ik daar vrijwel de enige in ben. Maar ik moet wel toegeven dat het mooie nieuwe mogelijkheden geeft aan het grote publiek om creatief met beeld om te springen. Maar persoonlijk interesseert video mij niet zo. Ieder zijn ding hé.

3 Responses to “Your Day: Nikon Contest”

  • Dan zijn we met twee, ben ook absoluut geen voorstander van video in een reflexcamera. Ik hoop dat ze ooit is een digitale Nikon FM maken zonder alle toeters en bellen.

  • ik vind da wel tof. zo af en toe zo’n filmpje kunnen schieten. maar da’s dan gewoon omdat ik mijne kleine later ook op bewegend beeld wil hebben. Maar het hoeft voor mij ook niet in mijn camera…

  • Wim said

    Ik ben er ook geen fan van. Op het occasionele testfilmpje na heb ik met mijn Canon nog niet gefilmd en zal dat ook niet snel doen. Ik heb dat ding dan ook gekocht om te fotograferen.

Leave a Reply