28/1 2010

iPad

9

Een heel mooi toestel maar ik zie er niet echt de meerwaarde van in. In mijn ogen is dat een uitvergrote iPod/iPhone. Of zie ik iets over het hoofd?

in G33k , Stuff Tags: , ,

9 Responses to “iPad”

 • Anne said

  Ik kan mij best bedenken dat als volgend jaar mijn laptop kapot zou gaan, ik dan nen ipad aanschaf ipv een nieuwe laptop.

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Hmz, mss wel maar toch beperkt om een hele laptop te vervangen. Maar als 2e device naast een desktop zou dat mss nog wel kunnen. ‘t Is een beetje af te wachten hoe dat ding evolueert qua geheugen en performantie.

 • Wouter Cuypers
  Twitter: tjeump
  said

  Mijn vrouw gebruikt vaak mijn iPhone voor ‘casual’ surfen, facebooken en e-mail controleren in de zetel of in bed. dat is volgens mij de voornaamste markt en ik denk wel dat daar een serieus potentieel voor is.

 • Frederik
  Twitter: Fredjefoto
  said

  Ik denk dat deze eerste versie met zijn originele firmware wat te beperkt is maar ik vermoed dat de iPad nog heel wat gaat evolueren net zoals zijn kleinere tegenhangers. Eéntje om in het oog te houden!

 • Als je iets met webbased enabled applicaties doet, ja dan is dit een prachtig ding… Ik zie heel wat toepassingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen. Ook als je streaming media gebruikt. Echter, in Europa staat streaming nergens (iTunes, Boxee)… Heel spijtig…

 • Mike said

  Om je portfolio of een reportage te tonen is het wel mooi. Een netbook is daar een beetje knudde voor, een iphone net iets te klein.

 • (db) said

  Don’t think geek, maar denk aan babyboomers die gewoon wat willen mailen, surfen, skypen, … in de zetel.

 • De presentatie was veel belovend, maar nu de specs gezien te hebben is het een mooie gadget, maar meer nog niet.
  De opvolger van deze versie, gaat mogelijk veel interessanter worden.

  Ik blijf het in ieder geval goed volgen.

 • ik volg db. de ipad doet de meeste dingen die meeste mensen op een computer doen: mailen, chatten, surfen, foto’s en video’s bekijken, muziek beluisteren, enz. het revolutionaire is alleen dat de computer zelf verdwenen is: je houdt enkel nog een scherm over. meeste mensen in mijn omgeving hebben een afkeer van hun computer. het is iets dat ze gebruiken voor het werk, maar in hun vrije tijd willen ze er niet te veel mee werken. maar ze willen wel hun facebook checken, vakantiefoto’s bekijken en tonen, nieuwssites lezen enz. dit toestel verlaagt de drempel enorm.

  en natuurlijk is de ipad niet perfect. ik kijk ook uit naar de volgende versies met camera enz, of de google versie met een opgepompt android os en een vrije android market. maar het is volgens mij wel een revolutionair apparaat dat de computer weer eens dichter bij de mensen brengt.

Leave a Reply