30/12 2009

Portrait

1

Portrait Practice
[ view big ]

Vandaag geen fancy stuff, gewoon back to basics en een basic portret met één flitser en een reflector. Ik ben steeds op zoek om met zo weinig mogelijk materiaal een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten, vandaar deze snelle test.
Via Bert Stephani even een beauty dish te leen gekregen en ondanks weinig tijd wou ik er toch even een testje met doen, alvorens we ons de volgende dagen in overvloedig eten en drinken verliezen. Ongeduld, ‘t is mijn tweede natuur. Later ga ik wat creatievere beeldjes maken met die beauty dish, maar eerst beginnen bij het begin.

Setup:

  • Beautudish in front
  • Silver reflector on the right of subject.
  • iso100 – 1/125 – f11 – 145mm

in Foto , how to Tags: ,

One Response to “Portrait”

Leave a Reply