20/12 2009

Beauty Light

4

My Girl
[ view big ]

Setup:
Vandaag wou ik eens een evenwichtig en zacht uitgelicht beeld neerzetten. Een beetje het resultaat dat je bij een beauty shoot zou hebben. Een beauty dish heb ik niet in mijn arsenaal zitten.Maar ik heb het wel trachten te simuleren met overvloedig licht van zowel boven als onder te genereren. Ben zéér tevreden en heb veel geleerd tijdens het maken van dit beeld. Vooral omdat het beeld zoals het hierboven staat bijna is zoals het uit de camera kwam.

  • Vlak boven het model hangt een softbox 90×90 in een hoek van 45°
  • Vlak onder het model een zilveren reflector ook in een hoek van 45°
  • Rechts achter het model een SB900 op 1/16 op 200mm als hairlight
  • ISO 100 – f11 – 165mm – 1/250

4 Responses to “Beauty Light”

Leave a Reply