19/12 2009

By Night

5

Bonapartedok
[ view big ]

5 Responses to “By Night”

 • verdorie gij zijt toch goe bezig, zene man.
  en uw kaartjes zien er tof uit.
  en ik zou eigenlijk toch wel eens wat tips kunne gebruiken van u wat betreft de aankoop van een nieuw lens. Ik ben jarig geweest en mag mij eens laten gaan. Maar mijn afschuwelijk lekenschap maakt van mij een blinde. En ik blijk vooral ontvankelijk voor mond aan mond reclame….
  en gij zijt wel een beetje een held.

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Hey Ysabje,

  merci voor ‘t compliment, dat doet echt deugd!
  Als je wat tips voor een lens wilt, dan moeten we deze keer echt eens ne koffie gaan drinken. Dat is al drie keer dat we dat zeggen maar ‘t komt er nooit van. Deze keer dus wel! Mail maar wanneer het je past!

 • Timo said

  amaai – 10°C en foto’s trekken…respect!

  ps: hoe groot was hem nog :-)

 • Dat is toch weer een pareltje zenne :)

 • Koen Van der Auwera
  Twitter: atog
  said

  Knap! Écht ferm.

Leave a Reply