16/12 2009

New Cards

3

New Cards
[ view big ]

Vandaag is Herfstmensje mijn nieuwe kaartjes komen droppen. Het resultaat is echt exact wat ik verwachtte en ben bijgevolg super tevreden! Ik zeg, het voor al uw grafisch werk moet u bij haar zijn!

Setup & explanation:
Ik hou niet van witte achtergronden. De reden daarvoor is zéér simpel, het lukte mij tot nu toe niet om deze mooi perfect uit te lichten. Ik hou nu eenmaal van een effen egale achtergrondkleur, daarom dat ik meestal voor zwart opteer. Maar toen ik in mijn fotolade aan het rommelen was zag ik daar nog een reflecterend parapluutje liggen en dat gaf me de motovatie om het nog eens met de witte background te werken. En ‘t resultaat is ook hier perfect wat ik wou. Yep, it was a good day. Verder had ik in diezelfde lade nog twee kapotte SB28′s liggen. Na wat pruts en prulwerk heb ik van 2 kapotte, 1 hele gemaakt. Dus deze setup is met 3 flitsers en 2 parapluutjes, simple but efficient.

  • SB900 door paraplu links van het onderwerp: 1/8 – 24mm
  • SB600 rimlight rechtsachter: 1/16 – 85mm
  • SB28 bounced op een reflecterende paraplu gericht naar de achtergrond achter onderwerp: 1/1 – 24mm
  • iso 100 – f7.1 – 155mm – 1/125

3 Responses to “New Cards”

Leave a Reply