15/12 2009

Here we go again

4

Preparations
[ view big ]

Ik hou wel van kerstmis: gezellige sfeer, leuke lichtjes, … Maar waar ik helemaal niet gek op ben zijn de voorbereidingen. Stoelen naar daar brengen, gourmet naar ginder, tafel naar daar, … En dan heb je de kerstboom nog. Ik was van plan om een plastieken ding te kopen omdat dat zo verdomd makkelijk een proper is. The Misses dacht daar anders over en dus stond ik deze ochtend een levende kerstboom uit te kiezen. ‘t Liep allemaal goed tot ik terug thuis was. Daar besloot de plastieken pot die er onder aanhing om er even met op te houden en een tel later lag er gitzwarte aarde op ons woonkamervloer en doorheen heel het huis. Nog maar net binnen en de misérie was al begonnen… vegen, stofzuigen, dweilen, … En eenmaal dat dat achter de rug was moesten de lichtjes er nog in. Ik ga er niet verder over uitwijden maar kwam neer op: De verrekte dingen terugvinden want wara had ik die een jaar geleden weer opgeborgen, kapotte lampjes, urenlang zoeken en testen, knopen, weer kapotte lichtjes, … Allé, ‘t ding staat nu en The Misses mag vanavond de versiergoocheltruck uitvoeren en tegen de tijd dat dit gedaan is dan zal ik weer rustig worden. Want dan begint de kerstgezelligheid in huis, dàn pàs!!

Setup

  • iso 100 – f8 – 1/125 – 27mm
  • Softbox voor links 90×120 op 3/5
  • Sunbounce Micro rechts die bounced het licht van de flits rechts achter @ 1/8 200mm

4 Responses to “Here we go again”

Leave a Reply