6/12 2009

Bets are on

5

Do you dare
[ view big ]

Gisteren voor de eerste keer eens een pokeravondje georganiseerd at casu dipfico. ‘t Was eigenlijk ook de eerste keer dat ik echt poker heb gespeeld. ‘t Is voor herhaling vatbaar en het winnen en verliezen wisselden elkaar evenwichtig af. De whiskey op het einde heeft me een beetje de das om gedaan en daar betaal ik vandaag nog steeds de tol voor… comes with the game!

Setup:

Bij dit portret heb ik even getwijfeld om de sluitertijd te verhogen naar 1/250 om ook de chips mooi gefocussed in beeld te krijgen. Maar achteraf gezien vond ik het leuker dat er beweging in zat dus ben ik terug overgeschakeld naar 1/125. Verder is de setup redelijk simpel:

  • Schuin rechts een softbox 90×120 cm op 4/5 van zijn kracht
  • Links een micro mini sunbounce om het licht te reflecteren komende van de softbox
  • Daar achter op 2m hoogte een SB900 als hairlight: 1/4 @ 200mm

En voor diegene die zich afvragen hoe ik de remote dan wel getriggerd heb omdat ik hier mijn handen vol had: met mijn grote teen! De remote lag op de grond en met zachte soeplesse stelde ik scherp, éénmaal hij scherp gesteld gooide ik de chips in de lucht een drukte dòòr met mijn grote teen op de trigger button. Ja ‘t was een klein motorisch hoogstandje!

5 Responses to “Bets are on”

Leave a Reply