10/11 2009

Verkopers

2

Ik krijg het ervan als ik naar een winkel ga en voel dat ze mij gewoon proberen te verkopen zonder aan mijn behoeften te voldoen. Zo moest ik wat kleine spulltjes hebben en stapte een welbepaalde fotowinkel in Antwerpen binnen. Op een bepaald moment vraag ik achter een onderdeeltje, nadat ik al drie zaken die ik ging kopen had laten opzij leggen, de verkoper knikt bevestigend en wandelt naar het winkelrek. Ik zie hem wat zoeken en draaien en blijkbaar vindt hij het respectievelijke onderdeeltje niet en ik zag het ook niet liggen. Ik zag het al van ver aankomen. Hij draaide zich om en zei me: “maar ge hebt dat eigenlijk niet nodig je kan dat ook op een andere manier doen… en blabla jadie jadie”! Ik zeg: dat kan goed zijn maar toch wil ik dat specifieke ding om die en die reden. Nog even wat weerwerk en uiteindelijk is hij het achteraan in de winkel gaan zoeken.

Ik begrijp niet dat mensen die in een speciaalzaak werken zo een slechte service kunnen leveren. En ‘t is niet dat die verkoper verder ook maar enige vorm van enthousiasme of arbeidsvreugde vertoonde. Daar zien ze mij niet meer!

in Lifelog Tags: ,

2 Responses to “Verkopers”

  • Welke winkel en wat moest je hebben?

  • jozz said

    Ik durf te gokken op een welbepaalde fotowinkel op achter de Boerentoren… ? En de eerste letter is ‘G’ ?

Leave a Reply