5/11 2009

Inspiratie

4

Soms zit je echt tegen een zwarte muur aan te kijken wat betreft inspiratie. En hoe meer je naar ideeën zoekt hoe verder je van dat een goed idee geraakt. Ik zat de voorbije twee weken echt in zo’n fase waarin mijn creativiteit helemaal verschwunden was en hoe meer ik zocht hoe minder er naar boven kwam. Gisteren dacht ik bij mezelf, ik stop gewoon met zoeken en piekeren en we zien wel wat er gebeurd. Vanmorgen stond ik bij mijn kop koffie een beetje weg te dromen en plots schoten er mijn maar liefst 3 ideeën binnen, zomaar uit het niets, recht mijn brein in! En nu zijn we weer volledig vetrokken met plannen, organiseren, … Ik ben blij dat ik er weer ben!

in Lifelog Tags:

4 Responses to “Inspiratie”

  • Welkom terug!

  • die methode werkt bij mij ook het beste!

  • Ex-Roomie said

    Over welk genre ideeën heb je het eigenlijk ? :-)

  • gek hoe dat werkt hè. Meestal weet ik wel dat het vanzelf terugkomt, maar soms begint de twijfel opeens te knagen. Wat als het op is… Mooi beeld, een zwarte muur.

Leave a Reply