2/11 2009

taffelen

3

Ik ben een nogal recht door zee mens. Ik ben ook zéér oplossings gericht: Omtrent een bepaalde problematiek of situatie bekijk ik de elementen die op dat huidige moment spelen, deze koppel ik aan de mogelijke oplossingen en vorm een besluit die zo nauw mogelijk aansluit bij het beoogde doel. En ik hou mij ook aan die beslissing. Waar ik de weubbes van krijg is dat mensen als alles is in gang gezet de hele boel overhoop komen gooien en dan weer weg wandelen in de veronderstelling dat iemand het wel zal opvolgen. En aangezien ik een practische mens ben, ben ik ook diegen die het altijd mag opvolgen. Ofwel betrek je jezelf van het begin ergens bij ofwel moeit ge u der niet mee. Maar dat eeuwig over en weer geleuter en getaffel zonder iets concreet te doen… daar word ik zo moe van!

some

in Lifelog

3 Responses to “taffelen”

  • Ik wil niet weten (of misschien net wel) hoeveel tijd er verspild wordt door wijzigingen die moeten doorgevoerd worden NA opstart van een project. En nog erger om te weten dat dit het geval is in véél projecten. Analyse op voorhand is daarom ook o zo belangrijk, al begrijp ik dat er achteraf altijd wel zaken moeten/kunnen wijzigen.

  • Pietel said

    De vraag is: wie heeft het idee gehad?

  • ik wil zo’n kaartje. ben de laatste al een paar keer teveel gevraagd voor secretaresse werk. ik denk dat ik eigenlijk een zeer goedkope werkkracht ben… duh…

Leave a Reply