29/10 2009

Corleone

1

Gisteren nog eens op zitten grasduinen in de TV-theek van mijn Telenet Digitaal. Het aanbod van films is daar altijd huilen met de pet op, het geeft je het gevoel dat er alleen maar films zijn voor de de actie/horror/romatische komedie liefhebber en daar reken ik mezelf dus absoluut niet toe. Maar toen ik bij de series keek was er toch eentje die mij aansprak: Corleone. Weer het verhaal van de zò bekende maffiabaas hoor ik u denken. Inderdaad, maar ‘t is echt niet het cliché beeld dat hier weergegeven wordt. Enfin, u moet zelf maar beslissen maar ik zeg dat het de moeite loont. En het is ook gefilmd alsof het met de het materiaal van toen is opgenomen en dat geeft alleen maar extra cachet aan het geheel.
YouTube Preview Image

One Response to “Corleone”

 • a said

  Hi there! Quick question that’s completely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly?
  My site looks weird when viewing from my iphone 4. I’m trying
  to find a theme or plugin that might be able to resolve this issue.
  If you have any suggestions, please share. With thanks!

Leave a Reply