22/10 2009

Er is nog hoop

8

Dit weekend ging ik even langs een vriendin. Ik parkeerde mijn scooter vlak voor de deur bij haar in de Tabaksvest, dat is op 10 meter van het Theaterplein (Vogeltjesmarkt). Ik kreeg net telefoon toen ik ik afstapte, dus snel helm af – sleutels op het zadel en telefoon oppakken. Na het telefoontje pakte ik mijn helm, belde aan en stapte binnen. Twee uur later was het tijd om weer door te gaan en als een gek begon ik mijn sleutels te zoeken. Na tien minuten in mijn zakken te staan graaien kon ik nog maar enkel bedenken dat ik ze buiten op mijn zadel vergeten was. Snel naar buiten gelopen en inderdaad ze lagen nog steeds op mijn zadel te blinken, onaangeroerd. Dat wil dus zeggen dat er in een drukke straat in ‘t centrum van Antwerpen niemand in de verleiding is gekomen om mijn sleutels in ‘t contact te steken en weg te rijden. of ‘t waren verstandige dieven en ze waren op weg om eerst ergens een helm te halen. Maar voorwaar ik zeg het u: er is nog hoop!

8 Responses to “Er is nog hoop”

 • Twee jaar geleden deed mijn gade krak hetzelfde net voor de UGC cinema… Sleutels weg… Motor stond er nog… En er hingen vééééél sleutels aan die sleutelbos…

 • Amai, da’s ook wel nog geluk hebben. Soms zijn er nog eerlijke mensen op de wereld :). In Chicago had ik in een broodjeszaak m’n camera aan m’n stoel laten hangen. Gelukkig heeft een vriendelijk meisje achter me gelopen toen ik al buiten stond en m’n camera terug gegeven.

 • Wim said

  Dat is veel geluk gehad. En natuurlijk ook het bewijs dat niet alles slecht is in de wereld.

 • Ex-Roomie said

  Geloof mij maat : dat is het begin van de ouderdom !
  Vanaf nu gade da meer en meer tegenkomen !
  En ik kan het weten.
  Ik hoop dus dat je onder een goede ster geboren bent … :o)

 • marko said

  Ik heb lang getwijfeld maar heb hem maar laten staan…. ik was met de fiets en had mijn slot niet bij!
  :-)

 • pvw said

  ik krijg op de rommelmarkt ook niet alles verkocht … zelf niet aan een euro … ;)

 • timo said

  amaai….volgens mij heb jij dan echt wel “een ferme scooter” Niko… :-)

 • Ja, het is soms niet te geloven, maar er bestaan gewoon ook nog normale mensen die van je spullen af blijven.

Leave a Reply