17/10 2009

Zij & Hij

11

Die middag in een winkel ergens in Antwerpen. Ik volg mijn vriendin langs de rekken en knik gewoon ja of nee op de steeds terugkerende vraag of ik het desbetreffende kledingstuk mooi vind: “nee – nee – nee – dat hebde al drie keer in uw kast hangen – nee  – ja – nee – ja – nee – nee – nee -” … en ga zo maar verder. Nadat er een berg kleren geselecteerd is verschuiven we ons naar de paskamertjes. Ik zet mij in de zetel en wacht tot mijn madam weer buitenkomt in teneu 1. Ondertussen haal ik mijn iPhone boven: mail checken – spelletje doen – twitteren – … Naast mij zit een kerel net hetzelfde te doen en we beginnen als twee klein kinderen onze spelletjes te vergelijken en te vertellen wat er zo tof aan is: “hier probeer maar eens, kijk hier is ‘t moeilijk, leuk hé”. In ons enthousiasme vergeten we onze vriendinnen die zaten te springen om aandacht om te weten of tenue 10 wel ok was. Hun blik sprak boekdelen…

echt grappig

in Lifelog Tags: ,

11 Responses to “Zij & Hij”

 • moesten daar geen beelden bij?

 • Golb said

  Het is dus echt wel overal hetzelfde met die winkelende vrouwen. Ik ben een grote fan van winkels met een mannenhoekje. Kort bij de pashokjes, comfortabel zeteltje, boekjes over moto’s, auto’s, fietsen een TV met een playstation. Jammer genoeg zijn er nog niet zoveel.

  Moest ik een winkel hebben, ik zou zo een mannenhoek maken. Dan gaan de mannen graag mee, en de vrouwen kunnen op hun gemak winkelen, want er loopt geen jengelende man achter hen aan.

  Automatisch gebeurt er dan al meteen een preselectie wat kleren betreft. Ja, want je madam moet dan uit het pashokje komen, tot aan de mannenhoek, een rondje draaien en terug het pashokje inlopen. Durft ze dat niet, dan was het waarschijnlijk ook geen kleedje waarin ze gezien wou worden.

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @Golb: ik volg u zo hard. We gaan dat eens in kaart brengen. De vrouwen mogen gaan shoppen maar enkel in manvriendelijke shops… how ’bout that!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ik had mijne camera niet bij… kundetgeloven!

 • Da kost u minstens één paar schoenen :P

 • Zouden vrouwen ook zo enthousiast zijn als ge ne camera gaat proberen :-) Van die boze blik was trouwens nikske te merken toen jullie ons gisteren rakeings passeerden in de Inno :-)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @lancelot: in den Inno, daar zijn wij niet geweest gisteren. Wel even in de Groenplaats Shoppingcenter maar dat was een blits bezoek… Bedoelde je dat?

 • Frederik
  Twitter: Fredjefoto
  said

  Haha dat klinkt erg bekend. Volgens mij hangt er wel een en ander van het soort outfit af :-)

 • Inno = idd Groenplaats Shoppingcenter of ook ‘den bazaar’ … :-)

 • bangelijk ! :D
  strijk @ ‘da hebde al drie keer in uw kast hangen’

 • Kapri said

  Tocdouhwn! That’s a really cool way of putting it!

Leave a Reply