7/10 2009

prereferendum wapper

11

Ik ben eens benieuwd of we de uitkomst van het referendum op 18 oktober kunnen voorspellen. Dus als u zo vriendelijk wilt zijn om anoniem even uw keuze aan te kruisen hieronder dan krijgen we misschien al sneller de uitkomst van het referendum… en kunnen we die zondag rustig genieten van koffiekoekken en vers fruitsap in onze pyama! Wilt u weten waar het exact over gaat, hier vindt u een overzicht van het traject. Als u in levende lijve de locaties wil bekijken dwaar het Wappertraject zichzelf zal manifesteren dan kan dat op 11 oktober!

Voor of tegen de Wapperbrug?

 • Ik stem: JA! Give us that bridge (56%, 25 Votes)
 • Ik stem: NEE! Kill that bridge (42%, 19 Votes)
 • Ik stem NIET! (2%, 1 Votes)

Total Voters: 45

Loading ... Loading ...

Alhoewel ik de vraagstelling op het Oproepingsvignet een beetje verwarrend vind, denk ik toch dat de meeste mensen snappen over welk traject het gaat. Ze konden toch ook gewoon zetten:

“Bent u voor voor of tegen de brug: Ja of Neen
Groetjes Patrick & Roel”

Wapper

11 Responses to “prereferendum wapper”

 • Ex-Roomie said

  Euh, IK STEM NIET. Waarom zet je die er niet tussen ?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Goei punt! Ik heb het toegevoegd!

 • Nico said

  Het wordt pas echt interessant als alleen inwoners van Antwerpen zouden deelnemen. Nu krijg je per definitie een vertekend beeld, eigenlijk feitelijk… Och, was het al maar de 19de.

 • Peter
  Twitter: tjeump
  said

  waar is je referendum? Ik heb daarstraks nog gestemd, maar nu zie ik het niet meer?

 • Golb said

  Wat is het nut om deel te nemen aan een referendum dat niet eens bindend is?

 • waar moet ik stemmen? ik wil nee stemmen.

 • [...] Dipfico heeft alvast een klein, eigen referendum opgezet, waar je je stem al kan achterlaten en de Stad is uiteraard ge├â┬»nteresseerd om te weten of ze het referendum goed heeft aangepakt (en zet daarvoor een kleine survey online). [...]

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @Ysabje: ‘t is gefixed, ff klein probleempje gehad!

 • Wim said

  Ben ik nu de enige die het gezever over die brug nu al lang moe is. Kunnen ze dat nieuws daarover niet enkel in de lokale krantjes bij ulle zetten in plaats van ons daar altijd over lastig te vallen.

 • Adrenalina
  Twitter: the_misses
  said

  Een perfecte oplossing bestaat niet. Er zullen altijd mensen het slachtoffer worden. En er zal altijd wel iets zijn dat nadelig is: of het uitzicht wordt minder mooi, of grondwaterspiegel wordt verstoord, er is meer brandgevaar of er zijn meer uitlaatgassen… Maar ik sta erbij stil dat we een oplossing hebben voor een groeiend probleem in tijden van econ.crisis. Het heeft reeds veel gekost zowel in jaren als in tijd om hierbij uit te komen.

 • kan nog ni stemmen.

Leave a Reply