18/9 2009

Burn Baby

4

You gotta have this one!

Mini BBQ

Dit is weer een kolfje naar mijn hand: een mini-BBQ die je overal kan meenemen! Aan de oevers van de Schelde, op vakantie (weekje te laat), naar ‘t werk om ‘s middags een klein worstje te braden, of gewoon op het terras van je appartement. En laat dat nu nèt hetgene zijn waar ik het zéker voor ga gebruiken (die andere opties moet ik nog eens bekijken). Ik ben gek op BBQ’en maar om zo’n mega ding op mijn klein terras te zetten, dat is er wat over. Maar deze kleine rakker past er perfect op en is uitermate geschikt voor mij en the misses om een stukske vlees culinair te schroeien! Ik BBQ trouwens liever in de herfst en winter, omdat het dan gezelliger is om rond zo’n heet vuurtje te staan. In de zomer is het al warm genoeg, welke zot gaat er dan in de vlakke zon een vuur maken en erbij staan… Dus als u dit najaar of deze winter ergens in de Koekestad een rookpluim van een balkon ziet verschijnen, vergezeld van een klein vleesgeurtje, dan weet u dat ik dat ben. Negen kansen op tien ben ik ondertussen alvast van een lekker erwtensoepje aan ‘t slurpen.

4 Responses to “Burn Baby”

 • liza said

  Zo hebben wij er drie jaar geleden ook eentje gekocht, en dat heeft al ferm gediend! Ook ideaal voor festivalcampings etc. 20 euro, ‘t was een koopje.

 • Ook wij hebben een weber-exemplaar hier staan voor vakantie’s en op’t terras. Ideaal!

 • Pieter Baert
  Twitter: tjeump
  said

  Ik Barbeque ook graag, maar ik ben nog altijd op zoek naar vrienden die mij eens willen uitnodigen.

 • [...] Ik gebruikte de vierkante doos waarin onze mini-bbq zat en sneed boven vooraan en opzij het karton weg (telkens een rand van 2cm overlatend om [...]

Leave a Reply