15/9 2009

Kracht

5

T.

Eén van de eigenaren van de chambres d’hôtes waar we sliepen. Zijn hoofdbezigheid was een koeienboerderij voor melkproductie. Van ‘s morgensvroeg tot ‘s avonds laat werkte deze man hard. Hij straalde kracht en gezondheid uit. Zéér aangename en intelligente man waar we de ochtenden dat we bij hen logeerden aan de ontbijttafel lange en leuke gesprekken hadden, veel lachten, een beetje praten over de melkproblematiek en over koetjes en kalfjes… Nieuwe mensen leren kennen die een héél ander leven leiden, dat vind ik zo boeiend!

[ view big ]

meer posts over Normandië – Bretagne

5 Responses to “Kracht”

 • wow! prachtig, natuurlijk licht?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Yep, een raam rechts was de enigste belichting.

 • ik ben zot van licht dat van de zijkant op gezichten valt… noemen ze dit geen strijklicht?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Dat zou kunnen, geen idee eigenlijk :-)
  Ik vond het gewoon mooi toen ik het zag en dan heb ik snel een foto genomen.

 • Ik heb het effe opgezocht en het klopt inderdaad:
  “Wat is strijklicht?
  Licht dat zijwaarts (bijna parallel) op het onderwerp van de foto valt. Het ‘strijkt’ als het ware langs het onderwerp, waardoor alle oneffenheden extra geaccentueerd worde. De bijzondere elementen van het onderwerp van de foto komen hierdoor nog mooier naar voren..”

Leave a Reply