4/9 2009

a conscious stream of randomness

1

Als u volgende week niet weet wat gedaan met uw kostbare tijd dan heb ik een coole tip voor u. Kenson van www.cntrl.be houdt een tentoonstelling: – a conscious stream of randomness – te bekijken in de Expo: Eglise dans la province. Zijn werk hangt in de zijgang van de kerk. If you like modern street style art… go check this one out!

in Stuff , Useful Tags: ,

One Response to “a conscious stream of randomness”

  • ik ga proberen om daar nog eens te geraken. ik vind het een geweldige kerk. Ik ontdekte ze een jaartje geleden, per ongeluk. toen hingen er geraamtes enzo. misschien is dit een momentje om er nog eens naar terug te keren…

    we zijn overigens een klein beetje minofmeer een soort van collega’s sinds vandaag. denk ik. ;-) (spotter)

Leave a Reply