2/9 2009

Te Koop: Lowepro Vertex 100AW BackPack

6

Verkocht

Te koop: Lowepro Vertex 100AW BackPack. Ik doe hem weg wegens aankoop groter model. Ideaal om zowel uitgebreid fotomateriaal en kleine laptop (vb macbook, macbook air of netbook) veilig te dragen (let op: Macbook Pro past er niet in). Is water, stof en schokbestendig. De ritsluitingen zijn extra waterdicht gemaakt, is volledig afdekbaar met een regenscherm dat onderaan ingebouwd is. Nieuw kost hij ongeveer 150 euro, ik doe ‘m weg voor 100 euro. Is slechts een paar maanden oud en verkeert in perfecte staat.
Als u geïnteresseerd bent, stuur me dan een mailtje info [at] dipfico [dot] be

in Foto , gear Tags: ,

6 Responses to “Te Koop: Lowepro Vertex 100AW BackPack”

 • De 15″ MBP past er niet in? Helaas, anders kocht ik hem…

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Nope. Dat is de reden dat ik hem weg doe. Voor de rest is ie prima!

 • Bregt said

  Welke ga je kopen? Ik heb de vertex 200aw en die is me iets te groot.

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ik heb de 200 nu, en ik vind die niet te groot voor wat ik hem ga gebruiken.

 • cissemie said

  is dat alleen een lens

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @cissemie: het betreft een rugzak voor fotomateriaal.

Leave a Reply