16/8 2009

Sequence Shots

3

‘t Leuke aan skaters fotograferen is dat je echt in momentopnames de complexiteit van een trick kunt vastleggen. Door deze in sequences weer te geven door je shutter op “continious high” zetten (ch). En met Lightroom is dat via de print-module zo aan elkaar gezet in één beeld.
Vroeger toen ik zelf nog op een skateboard stond deden we niets anders dan in skatemagazines kijken naar zulke sequences om te achterhalen hoe we een bepaalde trick moesten uitoefenen. Vandaag heb ik er zelf eens wat gemaakt. Hier ‘t resultaat.

Antwerp Skate Contest
view big
Antwerp Skate Contest
view big

3 Responses to “Sequence Shots”

 • echt netjes, die foto’s zien er kei goe uit en de sequentie zit goed ineen.
  Hoe heette die trick tips sectie ook alweer in Transworld? gewoon ‘trick tips’ as ik me niet vergis. Da was ook met zo’n sequenties, ik herinner me nog eentje met Mark Gonzales die een no comply voordeed. Bij het proberen da deck een paar keer gevaarlijk dicht tegen mijn ballen gehad toen.
  als ik die schoendoos met ouw trashers en transworlds terugvind binnekort …

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Thnx!

  Ik weet ook niet meer hoe die heten.
  Tegenwoordig hebben ze er ook het handje van om die sequences van rechts naar links weer te geven over meerdere lijnen… behoorlijk lastig hoor!

 • en tegenwoordig moet ge met ne regular ‘boneless one’ ook niet meer afkomen

Leave a Reply