12/8 2009

Win een fotoshoot: Contrast

9

Zo, ‘t wordt nog eens tijd om een fotoshoot weg te geven! Waar u bij de vorige te winnen shoot uw voltallige collega’s, familie, vrienden kon laten stemmen, zal u nu iets creatiever uit de hoek moeten komen.

Het onderwerp van te te winnen shoot is contrast. De bedoeling is om twee uitersten in één krachtig beeld te krijgen. Als model kan u dus bijvoorbeeld in smoking op een bed zitten in een gevangeniscel of net omgekeerd: in lompen gekleed in een super chique hotelkamer. Nog voorbeeldjes: een bouwvakker  in een museum, als rock gitarist in een operazaal, een huishoudster in een krottenwoning, als new ager in een jaren 20 decor, in mantelpak – kostum fruitplukken of een veld bewerken,  … Enfin, you catch my drift. Diegene die mij hiervoor het leukste voorstel kan doen qua locatie en onderwerp wint de fotoshoot.

Belangrijk is wel dat uzelf ook wel voor de locatie en kleding zorgt, afspraken maakt, goedkeuring van ik weet niet wie, … ik zorg voor de beelden!

Zet uw voorstel in de comments, mail mij eventueel een foto van de locatie door (fotoshoot at dipfico dot be) and you’re set! Succes!

in Foto , people , places Tags: ,

9 Responses to “Win een fotoshoot: Contrast”

 • karim said

  een rokende dokter, witte kiel, stethoscoop, ongeschoren en sigaret…;-)

 • da’s niet zooo extreem contrastrijk hoor karim… zo zijn er veel…

 • Ex-Roomie said

  Een naaktmodel naast een op en top opgekleede ex-roomie.
  Ik zorg wel voor locatie :o)

 • herfstmensje
  Twitter: herfstmensje
  said

  Een triathleet, die precies net na zijn inspanning (bezweet, nat, uitgeput, verwilderd en zo meer) in het midden van een bos staat, in zijn spandex pakske uiteraard. Kwestie van het contrast zo hard mogelijk te maken.

 • marko said

  MadMen-gewijs (strak in het pak, haren naar achter gekamd, glas whiskey en een sigaret in de mond) in een meeting gaan zitten waar anno 2009 creatie wordt voorgesteld.
  Old-school vs new school?!?

 • Adrenalina
  Twitter: the_misses
  said

  een non in de roller coaster

 • een labrador die de ijskast open doet en merkt dat er geen frisse pils is

 • Ik ben zeer carriere gericht. Mijn job is een managementsfunctie en ik geniet er van met volle teugen. Nog thuiswonend en een minimuum aan verantwoordelijkheden (privé dan), zodat ik mij 300% kan focussen op mijn job. Mijn vriend zie ik enkel in de weekends, en thank god, ook hij is een carrierebeest. Trouwen, kinderen, … Het is nog lang niet aan de orde, want eerst moet er hard gewerkt worden voor de luxe die ik wil. Wil je een contrast? Kijk gewoon in mijn privéleven. Iedereen plant zich voor en ik snap het nut er niet van. Plaats mij maar in vol ornaat (dress to impress) tussen al mijn vriendinnen met hun baby’s en peuters en kleuters. Baby’s vs de aktentas. Pampers vs een mooi paar schoenen ;)

 • Lisbet said

  Loopt dit nog?

Leave a Reply