6/8 2009

Lightroom Workshop

5

Op initiatief van Pietel hebben we in Antwerpen in de bureau/expo/omnivalente ruimte van art buyer Ingrid Deuss, een eigen versie van de Adobe Lightroom Workshop opgezet. De bedoeling was om met een aantal ervaren en minder ervaren gebruikers eens door Lightroom te lopen waarbij iedereen één tip gaf hij belangrijk vond en één bewerking van een foto demonstreerde.
Lightroom Workshop Antwerp

Leuk, interessant en vooral fijn om weer eens wat nieuwe mensen te zien. Vooral fijn omdat het in een kleine groep was waardoor iedereen rustig zijn ding kon tonen en rustig vragen kon stellen. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Lightroom Workshop Antwerp

5 Responses to “Lightroom Workshop”

 • Pieter said

  Puik dat je er bij was Pfico!

 • ysabje said

  khad er wel bij willen zijn, maar ik denk dat ik er wat té amateuristisch ben om er bij te zitten, niet? Hoe hebben jullie het gedaan? Was er een bijdrage? Zijn de volgende meetings ook in antwerpen? en zijn het altijd donderdagen?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @ysabje: iedereen die iets of wat kan vertellen over lightroom is welkom. De bedoeling is niet om cursussen te geven voor beginners maar eerder leren van elkaar. Iedereen geeft uitleg over iets wat hij practisch vindt in Lightroom. De volgende edities moeten nog geplanned worden. Maar dagen en lactie kunnen varieren en niet enkel in Antwerpen.

 • ysabje said

  okidoki. merci voor het antwoord!

 • ysabje, daar zou ik nu eens niet mee inzitten zie …

Leave a Reply