5/8 2009

Bar Solar

7

Naar het Antwerpse gewoonte betaamt springt er elk jaar ergens wel een nieuwe tijdelijke hotspot uit de grond. Dit jaar heet het pop-up concept: Bar Solar, klinkt chic hé, maar wees gerust in Antwerps klinkt het al een pak minder posh Bààr Solàààr.

Bar Solar

En zoals het elk tijdelijk concept betaamt barst het daar van het fout volk… trendy hier en matuvuke daar… Maar deze locatie heeft één groot voordeel: ‘t is een top locatie! Onder het waakzaam oog van de kenmerkende kranen op ‘t Eilandje, aan den bocht van de Schelde waar je de zon prachtig zit wegzinken in het water en later op de avond geeft de verlichting van het Antwerpse havengebied een surreëel tintje aan het uitzicht! Hmz, en als ik er dan nog één pluspunt aan mag toevoegen, ze maken er onwààrschijnlijk lekkere mojito’s! Dus als je met je mojito in de hand niet naar het volk kijkt maar naar het prachtige uitzicht dan is Bar Solar een leuke plek om je dag af te sluiten.

Bar Solar

[ view full screen ]

7 Responses to “Bar Solar”

 • karim said

  ziet er een perfecte locatie uit om foto’s te nemen

 • paar jaar geleden heeft de petrol daar toch ook es gezeten? – ik gok 2003 of 2004

 • mm zieter een fijne locatie uit, moet er is langsgaan precies !

 • marko said

  locatie en zeker het zicht is de max… het volk, tja …!
  Ben er eens gaan piepen om te zien wat het was en daarna naar Cargo in Park Noord. ‘t Verschil zat ‘m erin dat in den Bar Solaaar iedereen met de patserbak komt… in de Cargo staan de fietskes allemaal naast elkaar! Een mooie illustratie qua verschil ….

 • De Cargo loopt ook wel vol met klein mannen,
  met of zonder classy driewieler ;)

 • Lijkt me een prachtige plek om lekker rond te hangen en foto’s te schieten…….jammer dat ik te ver weg woon om ffjes langs te komen.

  Prachtige foto’s!

 • coucke chantal said

  Reply op Marko: Bar Solar was super ,niks aantrekken van fout volk , fout volk zit overal , niet? lekker met de voetekes in het zand direkt na het werk , met een prachtig zicht en een prachtige zonsondergang en super vriendelijke garcons . Het was een bangelijke zomer!

  chantal

Leave a Reply