25/7 2009

Blowfield Bikers

3

Dat ik geen ultieme wielrenfanaat ben dat is al meerdere malen aan bod gekomen hier. En waar het kan, verkondig ik steeds het evangelie van een betere wereld zonder wielrenners op straat. Een collega heeft een eigen wielrennersploegje waarmee ze ‘s zondags een excuus hebben om ver weg te rijden van haard en tuin om dan Vedetjes te gaan drinken op café. En of ik niet eens foto’s wou trekken tijdens één van hun tochtjes…

Blowfield Bikers

Ik mag er dan wel een beetje tegen zijn maar ‘t leek me wel leuk. Vooral omdat ik de hele rit uit een rijdende cabrio kon hangen om foto’s te trekken. En ik moet eerlijk toegeven dat het me inderdaad een leuke én sportieve bezigheid leek: een beetje met uw maten gaan cruisen, jezelf en anderen sportief challengen en steeds eindigen met een pint in uw pollen. ‘t Is eigenlijk hetzelfde als petanquen maar ge wordt er dan wel moe van.

Blowfield Bikers

[ view full screen ]

in Foto , people

3 Responses to “Blowfield Bikers”

 • Sam said

  En je mag ook altijd eens meerijden met de fiets ook hé Niko ;-)

 • nadja said

  die tweede foto… zijn ze nu allemaal Gods water over Gods akker aan’t laten lopen? ;)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Yuppppp :-)

Leave a Reply