24/7 2009

Augmented Paperless Reality

1

Ik vind die Augmented Reality best cool. Wat ik er niet leuk aan vind is dat ik steeds naar de printer moet lopen om een papiertje te gaan ophalen om dat dan voor mijn scherm te houden. Blijkbaar werkt het ook goed met een digitaal papiertje op de iPhone.

Als er nu iemand een handige iPhone applicatie maakt waarin we dagelijks onze nieuwe AR kunnen dumpen, dan wil ik gerust elke dag op een coole en eenvoudige manier naar indoctrinerende reclame boodschappen kijken op deze manier. Voilà, u krijgt dit idee helemaal gratis van mij. Doe er iets mee en laat het me vooral weten! En ‘t is ook nog goed voor de boompjes in het amazonewoud… everybody wins!

One Response to “Augmented Paperless Reality”

  • Ex-Roomie said

    Tell me, what’s this ?
    Ik volg nie …

Leave a Reply