23/7 2009

gonzen

5

Soms ben ik ‘s avonds echt doodmoe en dan kruip ik vroeg in mijn bed om heerlijk lang te kunnen slapen. Alleen gebeeurd het vaak dat ik dan aan vanalles begin te denken. Dingen die ik nog graag wil doen, moet doen, wil kopen, wil proberen, … zonder echt gestresseerd te geraken maar gewoon vanalle gedachte omtrent je hobby ofzo die door je hoofd gonzen. En dan plots schiet er zo een goed idee door je hoofd waar je van denkt: jà, dat moet ik doen! En dan lig je dus nog twee uur half wakker, half slapend in je bed door te denken over hoe je dat dan gaat doen, waar, wanneer etc… Met het gevolg dat je de volgende ochtend voor geen meter uit je bed te trekken bent en het humeur ook beneden peil is. ‘t Enige goede eraan is dat je een goei idee hebt.

in Lifelog Tags: , ,

5 Responses to “gonzen”

 • Yves Ferket
  Twitter: nodesktophero
  said

  als het dan al een goed idee blijkt te zijn…

 • Mattijs said

  Ken ik… En dan telkens opstaan om het idee op te schrijven…

 • Anne
  Twitter: tjeump
  said

  Een boekje of dictafoon op je nachttafeltje leggen zodat je het direct kunt vertellen/opschrijven zonder dat je uit je bed moet kruipen

 • nadja said

  super herkenbaar. Verschrikkelijk. Ik geloof dat ik een avondmens ben want dan begint de creativiteit pas goed te borrelen… Alleen jammer dat mijn zoon een ochtend- en dagmens is ;)

 • Heel herkenbaar en ik sluit me aan bij Yves: als het dan al een goed idee blijkt te zijn… In mijn geval vaak niet, heb nogal last van roze wolken enzo ;o)

Leave a Reply