19/7 2009

zee gevoel

4

Sea Side

Je hebt zo van die mensen die bij het minste streepje zon linea recta naar de kust rijden om daar te gaan genieten van zon en strand. Not me, op prachtige zonninge dagen zal je mij zelden aan de zee zien verschijnen. Dan loop je verloren tussen de kinderen, hondepoep, overal lawaai, entertainement, slalommend op het strand om niet op iemands handdoek te stappen… nee dank je daar pas ik voor! Mij zie je op het strand als het bewolkt is, als er véél wind staat en het strand zo goed als verlaten is. Dan pas kan je echt genieten van de zee, je hoort de golven breken en barsten op het strand, de wind suist je om de oren, het zand knarst tussen je tanden en je ruikt het zeezout… en verder, verder gewoon niets. Dat is voor mij het ultieme zee gevoel!

Sea Side

[ more picsfull screen ]

in Foto , Lifelog , places Tags: , ,

4 Responses to “zee gevoel”

 • Serge Van Cauwenbergh
  Twitter: serge_vc
  said

  I couldn’t agree more! Ik ga ook veel liever naar de zee in de winter: dijk en strand zo goed als verlaten, en een lekker koud weertje. Ideaal om eens uit te waaien en wat foto’s te maken.

 • ik geef het op. ik verkoop al mijn fotomateriaal. pff. wetende dat jij ook met een D40 begonnen bent…. pff… man, ik ben jaloers op uw foto’s. ik moet dat ook kunnen…. toeme eh. meer tijd hebben zou wonderen doen maar ja. toeme toeme toeme. dit vind ik een voorbeeld van hoe van een banaal strandhok een prachtlocatie/foto maken. btw, heb je je D90 verkocht :-) ? (ook al weet ik dat het het manneke is dat de foto maakt en niet het toestel, maar het heeft zijn voordelen :-) )

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @bobbyhimself: Man ik ken dat gevoel. En ‘t is juist door jaloers te zijn op anderen hun foto’s dat ik meer gedreven werd om het zelf beter te doen. Belangrijk is dat je naast het technisch onder de knie hebben van je camera, je vooral leert kijken en nadenken hoe je iets in beeld wilt brengen. D40 – D90 – … dat brengt een beetje soelaas. De D90 body is een prima toestel en tegenwoordig niet duur (de mijne is verkocht), en als je daar een leuke lens bij koopt dan kom je al een héél eind. De rest is dan nog leren kijken en positioneren en je tijd daarvoor pakken. Beter één foto waar je je tijd voor neemt dan 100 zonder echt te kijken. En als je tips wilt.. feel free to ask!

 • I iz bak : world of bobby
  Twitter: pitslamp
  said

  [...] (inspired by yes ofcourse: dipfico ) [...]

Leave a Reply