17/7 2009

soms

4

Ik weet niet waarom maar ik hou ontzettend van beelden zoals deze: een blauwe lucht, wolken en een gebouw daarvoor. Géén één van de drie elementen mag ontbreken want dan vind ik er niets meer aan. Misschien omdat ze alle drie groots overkomen, of omdat het grauwe gebouw in schril contrast staat met de heldere frisse lucht… of ik weet het gewoon niet. Soms mag je ook gewoon iets mooi vinden.

Leftbank

[ view big ]

4 Responses to “soms”

 • zjoske said

  voor mij is het het contrast lucht/gebouw :)
  mooie foto

 • iedere fotograaf zijn fetish, ik werk een projectje uit rond mijn huidige fetisj… zitbanken (alleen al de gedachte ;-) )

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Nou dan ben ik benieuwd naar de resultaten! ;-)

 • Pietel said

  Waar vind gij den tijd om al die foto’s te nemen en er dan ook nog eens over te bloggen?

Leave a Reply