12/7 2009

Micheke

1

Vandaag was Micheke van mojitodrunks op bezoek, Micheke was diegene die al haar collega’s had ingeschakeld om de photoshoot te winnen die eerder op deze blog verschenen is. Het gevolg van winnen is dat je dus voor de camera komt te staan. In het begin stond ze daar een beetje onwenning maar na verloop van tijd voelde ze zich oppperbest op haar gemak.
Daarnaast nog wat tips gegeven omtrent portreteren in hoe je best de instellingen zet van je camera en het best met lightroom werkt… ‘t was een fijne namiddag! Het resultaat van de shoot zal je waarschijnlijk wel op haar fotoblog zien.

Micheke

Voor mij was het in elk geval een fijne ervaring, binnenkort ga ik dus nog eens een wedsrijdje organiseren.

One Response to “Micheke”

  • micheke said

    het was heel tof :) bedankt
    en ik raad iedereen aan vollen bak mee te doen met uw wedstrijdjes! :)

Leave a Reply