1/7 2009

Tatoeërder gezocht

6

Sinds ik digitale TV heb, beschik ik ‘s avonds laat over iets meer kanalen om naar weg te zappen. Eén van die kanalen is Discovery Channel: motoren, wetenschappelijke tests, oerdomme stunts, reality shows en andere fun stuff. De laatste tijd ben ik op één of ander manier gefascineerd door LA Ink : een programma over een tattoo-shop ergens in de Los Angelos. Geniaal hoe die mensen zulke kunstwerken kunnen neerzetten op een lichaam. Aan de hand van een korte uitleg van de klant of voorbeeld creëren ze echt prachtige meesterwerken. Meestal hebben die tatoos ook een belangrijke betekenins voor de getatoeëerde. Anyway…

Dat zette mij aan het denken (for a brief second that is). Aangezien ik altijd op zoek ben naar een leuk onderwerp om te fotograferen lijkt me wel boeiend om zo eens een dag in een tattoo-shop te vertoeven en alles fotografisch vast te leggen.  Alle beelden die ik daar maak zijn natuurlijk integraal voor de mensen van de tatoo-shop en hun bezoekers, for free. Bij deze ben ik dus actief op zoek naar tatoëerders of tattooshops die daar voor open staan of als je zelf een tattoo gaat laten zetten en je wilt hier wat leuke beelden van…Ken je een tatoëerder of wil je je eigen tattoo-sessie op foto: feel free to contact me of mij de gegevens door te spelen van de persoon in kwestie!

6 Responses to “Tatoeërder gezocht”

 • charlo_be
  Twitter: tjeump
  said

  In Schoten is ne goeien tattoeëerder, in de Paalstraat aan de kant van den DJ’s, de Body Art Studio. Ik heb daar lang geleden mijn rechterbovenarm laten volzetten.

  Ik moet binnenkort nog eens binnen voor ne ring en mijn linkerbovenarm ;-)

 • Tom Belmans said

  Mijn tattooeur werkt enkel vanuit een gesloten studio in Brussel, je kan er zoals in Japan enkel op uitnodiging of introductie terecht. Zijn werk is enkel traditioneel japans http://www.tattoobyshad.com.
  Mocht je ‘m contacteren doe ‘m de groeten van me.

 • ysabje said

  ik heb een gelijkaardig ideetje, maar wel met een heel ander beroep..
  ik kijk wel uit naar jouw resultaten!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Dat zal nog wel even duren maar de eerste contacten en afspraken zijn in elk geval al in orde…
  Ben benieuwd naar jouw onderwerp!

 • Matthias said

  Hah! Ik moet zeggen dat ik zo één van die mensen was met vooroordelen over tatoo’s, maar sinds ik LA Ink zo’n beetje bekijk is dat wel veranderd. ‘t Zijn altijd mooie tattoo’s met een interessant-pakkend verhaal achter.

  Als een tattoo proper gedaan wordt en/of een heel diepe betekenis heeft, dan kan zoiets echt wel mooi zijn.

  … in tegenstelling tot de gruwel die ik dit weekend op Rock Werchter op sommige ontblote bovenlijven wist te ontwaren…

 • Ik werk zelf als tatoeeerder en kan me ook verplaatsen door de hele Benelux. Dus als je nog een goede tatoeage van een goede tatoeeerder wil: neem contact met me op !

Leave a Reply